Naslovnica Istaknuti članci Plutajući luksuzni aprtman za savršen odmor u vrijeme korone

Plutajući luksuzni aprtman za savršen odmor u vrijeme korone

Plutajući dom ima četiri sobe za maksimalno osam ljudi, dvije kupaonice, dobro opremljenu kuhinju i trpezariju s velikim televizorom

128

Plutajući luksuzni apartman najbolji je smještaj za godišnji odmor u vrijeme pandemije koronavirusa. On vam omogućava da plovite kuda god želite s uskim krugom ljudi te da uživate u miru i tišini te nevjerojatnim prirodnim ljepotama bez straha od zaraze.

Upravo je to bila misao vodilja firme ELYT Charter Tahiti, koja uskoro počinje iznajmljivati luksuzne plutajuće domove u vodama oko Bora Bore, a koje su nadahnute polinezijskim kanuima.Plutajući dom ima četiri sobe za maksimalno osam ljudi, dvije kupaonice, dobro opremljenu kuhinju i trpezariju s velikim televizorom. Na raspolaganju su vam i vrsni kuhar te posluga koja će vam poslužiti sva jela, oprati sve posuđe i počistiti sav nered.

Plovilo je dugo 15,5 metara, a dolazi opremljeno i s kajacima i veslima na napuhavanje te opremom za ronjenje. Na vrhu se pak nalazi terasa s pogledom na rajsku okolicu ovog otoka u Francuskoj Polineziji.