Naslovnica Lifestyle Horoskop za period do 21. februara

Horoskop za period do 21. februara

97

Jedan od najpopularnijih astrologa u Rusiji, Pavel Globa, daje svoju astrološku prognozu za naredni period do 21. februara 2021.

Ovan

Najpovoljniji dani ovog tjedna su 20.02. i 21.02.. Osim vikenda, još će biti povoljnih dana, ali sve ovisi o samim Ovnovima. Da bi uspjeh uslijedio, morate se riješiti mentalnog blata.

Pavel Globa savjetuje traženje neobičnih rješenja za uobičajene probleme na poslu i kod kuće.

Kreativno djelovanje bit će jednako dobro za posao i ljubav. Da bi održali normalnu vezu, astrolog savjetuje da se ne zadržavate na prošlosti.

Bik

Za ljude ovog Znaka najvažnija će biti sfera financija. Na dan kada se Merkur prestaje retrogradno kretati, 21.02., možete privući novac. Također u nedjelju možete ići u kupovinu. U ostale dane poželjno je ne trošiti dodatni novac.

Na polju ljubavi astrolog toplo preporučuje da budete mirni i pažljivi.

Čak i mali sukob može dovesti do pogoršanja odnosa. Na poslu je također najbolje još ne pokazivati ​​zube. Morate se usredotočiti na posao.

Blizanci

Tjedan za Blizance započet će vrlo dobro. Prva dva dana možemo nazvati danima moći. Općenito, razdoblje će biti izuzetno mirno, odmjereno i pozitivno. Blizanci bi sada također trebali naučiti nešto korisno od  znakova Zodijaka s najjačim karakterom. Nemojte ustuknuti kad vidite probleme.

Tijekom ovih dana možete započeti novi posao, usredotočiti se na ljubavnu sferu.

Bit će vrlo korisno posvetiti se svojoj obitelji, pronaći srodnu dušu. Blizanci trebaju pokazati što ih čini poželjnima – velikodušnost i ljubaznost.

Rak

17., 18. i 19.02. Rakovi će dočekati velike pobjede na svim frontama. Zakon privlačenja bit će posebno relevantan ovih dana. Morate više sanjati, vjerovati u svoju pobjedu. Sada će biti vrlo teško oprostiti se od nečega starog i zaglavljenog, ali to trebate učiniti i to što prije.

Pavel Globa vjeruje da ćete ponude za promjenu posla možda dobiti do 19.02..

U ljubavnoj sferi Raka čeka teško razdoblje. To se odnosi i na one u vezi i na usamljene predstavnike Znaka. Morate obuzdati svoju negativnost.

Lav

Lavove mogu usporiti blokade i prepreke u svijesti, posebno na kraju radnog tjedna – 18. i 19. Tijekom vikenda trebali biste se u potpunosti posvetiti opuštanju, a radnim danom astrolog toplo preporučuje da slušate savjete kolega i partnera.

Pretjerana neovisnost neće dovesti ni do čega dobrog. Početak i kraj tjedna bit će vrlo povoljno vrijeme za kućanske poslove.

Da biste oslobodili negativne emocije, trebali biste se baviti sportom ili samo češće izlaziti na svježi zrak. Tjelesna aktivnost koristit će vam.

Djevica

Ovo je vrlo uspješan radni tjedan. Radnim danima Pavel Globa preporučuje da se bavite svojim dužnostima, ali ne razmišljate o unaprjeđenjima.

Također je važno obratiti pažnju na kućanske poslove. Ovog tjedna može ih biti poprilično.

Vikend će biti vrlo nepovoljno vrijeme za Djevice. Morat ćete na neko vrijeme zaboraviti na ljubav. Druga polovica također može biti zauzeta.

Vaga

Ovo će biti vrlo povoljno vrijeme da se odnos podigne na novu razinu. Sreće imaju i Vage koje još nisu pronašle svoju srodnu dušu.

Zvijezde i planeti uvelike će poboljšati njihov šarm i karizmu. Ako uspijete upoznati nekog zanimljivog, bolje je prvo provjeriti kompatibilnost s tom osobom.

Romantika će biti korisna ovaj tjedan. Možete ići na zajednička putovanja sa svojom srodnom dušom. Na poslu, Pavel Globa savjetuje Vagama da budu kreativne u rješavanju problema.

Škorpion

Škorpioni bi se trebali koristiti zaštitnim energetskim tehnikama, posebno od 16. do 17.02., kada za njih započinje nepovoljno razdoblje. Općenito, sve će se preokrenuti tijekom tjedna, ali 21.02. problemi se mogu pretvoriti u pobjedu.

Astrolog toplo savjetuje da obratite pažnju na zahtjeve za pomoć rodbine i prijatelja. Također je vrijedno posvetiti više vremena komunikaciji s djecom, srodnom dušom.

Na poslu treba što manje održavati kontakt s toksičnim osobama.

Strijelac

Strijelac bi se trebao boriti protiv navika koje vode do siromaštva. Možda su one te koji sprječavaju te ljude da postignu uspjeh. Da biste povećali novac ili zaradili novi, morate više raditi. Sav se trud sigurno isplati.

Najvažnije je dobro razmisliti o svojim planovima. Mali izleti i promjena okoline vrlo će pozitivno utjecati na ljubav i zdravlje.

Ovo je vrlo pozitivan tjedan koji će pomoći Strijelcima da poboljšaju svoje raspoloženje i steknu vjeru u svijetlu budućnost.

Jarac

Jarci su među najsposobnijim vođama u Zodijaku. Ovog tjedna zvijezde i planeti pomoći će im da pokažu svoj istinski potencijal svima oko sebe. Najpovoljniji dani za rad bit će 17., 18. i 19.02.

Zvijezde će vam pomoći da uspješno uložite financije.

Zaljubljene Jarce čeka velika sreća. Morate pokazati više inicijative, darivati ​​srodnu dušu. Opušteni i odmjereni vikendi idealni su za romantiku.

Vodenjak

Ovaj tjedan može biti stresan. Afirmacije protiv anksioznosti i umora pomoći će Vodenjacima da povrate samopouzdanje. 15. i 16. su najpovoljniji dani za rad. Treba biti uporan i ne zalutati.

Odlučnost će također biti korisna u ljubavnim poslovima. Svi usamljeni Vodenjaci se ne trebaju bojati izlaska. Možete priznati osjećaje, suosjećanje.

Svatko u vezi trebao bi razmotriti potrebe i osjećaje druge polovice. Sebičnost definitivno neće dovesti do ničeg dobrog.

Ribe

Pavel Globa smatra da Ribe u ovom periodu trebaju biti opreznije. Prvo, ne biste trebali nikome govoriti o svojim planovima. Bolje je za sada ne pokretati nove poslove, pogotovo ako uključuju rizike.

Ne trebate ni s kim razgovarati o ljubavi i savjetovati se na temu osjećaja. U vezama biste trebali slušati svoju intuiciju i glas svog srca. Vikendom je bolje raditi art terapiju kako bi se potrošena energija što prije vratila.

Astrolog također savjetuje da se čuvate ogovaranja. Ne trebate otkrivati ​​tuđe tajne. To donosi puno problema.

Ovaj je tjedan važno učiniti vaš dom mjestom moći. Činjenica je da upravo unutar svojih zidova često tražimo spas od problema i negativnih misli. Pavel Globa savjetuje da vaš dom bude čist i uredan.