Naslovnica Vijesti Kompanija R&S za 25. rođendan pripremila brojna sniženja

Kompanija R&S za 25. rođendan pripremila brojna sniženja

U skladu s rođendanskim sloganom - „U najboljim godinama za akciju“, obilježavanje ovog značajnog jubileja upriličeno je i u online prostoru, gdje posjetitelje očekuju brojna sniženja na široki asortiman ove firme.

71

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo, jedan od vodećih distributera i uvoznika kancelarijskog i promotivnog materijala i namještaja, sredstava za čišćenje i IT opreme, ovih dana proslavlja 25 godina postojanja i odgovornog poslovanja. U skladu s rođendanskim sloganom –  „U najboljim godinama za akciju“, obilježavanje ovog značajnog jubileja upriličeno je i u online prostoru, gdje posjetitelje očekuju brojna sniženja na široki asortiman ove firme. 

Naime, u periodu od 24.5. do 30.5. 2021. godine 25 najatraktivnijih proizvoda iz pet kategorija (office, namještaj, promo, clean i IT) na  R&S web shopu sniženo je za čak 25 posto!

Od proizvoda na akciji izdvajamo:

  • kancelarijska stolica NS Taktik, udobno i kvalitetno ergonomsko rješenje od kojeg vas neće boljeti leđa, idealno za sve koji većinu radnog vremena provode u sjedećem položaju;
  • Bobby Bizz anti theft, torba i ruksak u jednom proizvodu, za sve koji preferiraju ležeran poslovni izgled;
  • prenosni prečišćivač zraka Nobico, snažan saveznik u borbi protiv virusa, alergena i bakterija, idealan za korištenje u automobilu i uredu;  
  • oralni tuš Waterpulse Pro V400Plus, must have dodatak svakodnevnoj rutini održavanja higijene i zdravlja oralne šupljine;
  • fotokopirni papir A4 80 gr, Double A Premium 500/1, višenamjenski papir premium kvalitete.

Navedeno sniženje važi isključivo za online narudžbe.

Nakon rođendanske akcije „Drvo od papira“, tokom koje je kompanija R&S nedavno zasadila 2.500 sadnica drveća na Bjelašnici i Igmanu, ovo je još jedan gest zahvalnosti zajednici, odnosno kupcima i partnerima za dugogodišnje  povjerenje i saradnju.

„Za 25 godina smo prešli dinamičan i izazovan put od male porodične firme do jednog od lidera u svojoj branši i ponosni smo na to. Od početka radimo na tome da našim kupcima i partnerima ponudimo što raznovrsniji i kvalitetniji izbor. Danas u ponudi imamo više od 20.000 artikala,  a 1996. godine počeli smo od samo jednog. Bio je to „obični“ papir. To je samo jedan od dokaza da zahvaljujući predanosti, odgovornosti i entuzijazmu možemo odgovoriti najzahtjevnijim poslovima i postići veliki uspjeh. A naš se ponajviše ogleda u zadovoljstvu i povjerenju naših uposlenika i kupaca, čiji broj kontinuirano raste. Hvala svima. Svjesni naše pozicije i odgovornosti, nastavljamo istim putem“, kazao je Kemal Selmanagić, direktor kompanije R&S.

R&S danas zapošljava 75 uposlenika i sarađuje sa više od 5.000 pravnih subjekata. Gotovo da nema kancelarije u BiH u kojoj nećete pronaći barem jedan njihov proizvod. Posjeduje dva distributivna centra, po jedan u  Sarajevu i Tuzli, te štampariju za artikle od različitih materijala iz vlastitog asortimana. Više informacija na https://www.ris.ba/ .