Naslovnica Lifestyle Neobična prosidba: Zaprosio mladenku s 5 različitih zaručničkih prstena

Neobična prosidba: Zaprosio mladenku s 5 različitih zaručničkih prstena

Par je u vezi tek godinu dana, ali Miller kaže da „ne možeš staviti vrijeme na ljubav“. Upoznali su se prije 10 godina

241

Pompozna prosidba u Atlanti, kojoj je prethodila vožnja helikopterom, privukla je pažnju tisuća ljudi na društvenim mrežama Naime, par iz Atlante postao je hit na Internetu s prosidbom s čak pet prstenova na heliodromu Posebni dan Williama Hunna i Brittney Miller započeo je s onim što je trebalo biti uskršnji vikend izlet na degustaciju vina, ali buduća mladenka rekla je za NBC News da je brzo znala da su se njihovi planovi za taj dan promijenili…

Par je stigao u zračnu luku gdje je Hunn iznenadio Miller vožnjom helikopterom iznad njihovog rodnog grada, Atlante. Ali, nakon što su sletjeli, Miller još uvijek nije imala pojma što se sprema.

Na heliodromu je par dočekalo nekoliko bliskih prijatelja, kao i fotograf i snimatelj, kako bi uhvatili trenutak kada će Hunn postaviti pitanje svih pitanja. Emotivna Miller može se vidjeti na videozapisu podijeljenom na Instagramu kako pušta suze radosnice, dok prijatelj prenosi scenu s čak pet zaručničkih prstena i Hunna spuštenog na jedno koljeno.

„Kad sam ih vidio kako dolaze na krov, srce mi je jednostavno puklo … sve što sam mogla pomisliti bilo je: ‘O, Bože, to će se dogoditi, uskoro će se dogoditi'“, rekla je Miller.

U videozapisu se čuje Hunn koji govori: „Možeš probati svih pet ili odabrati jedan.“ Miller je rekao da to nije bio lak izbor. Začuđena mogućnostima, kaže da je na trenutak oklijevala prije nego je krenula s dijamantnim prstenom pravokutnog reza, najdražim od svih pet.

Njih su dvoje završili dan zaruka s članovima obitelji, roditeljima, bakama i djedovima i braćom i sestrama s obje strane, koji su doputovali iz različitih dijelova zemlje i po prvi puta se sreli, rekla je Miller.

Par je u vezi tek godinu dana, ali Miller kaže da „ne možeš staviti vrijeme na ljubav“. Upoznali su se prije 10 godina na Sveučilištu Clarke Atlanta. Miller kaže da bili dobri prijatelji svih 10 tih godina. Bez žurbe da se vjenčanje odmah održi, par će vjerojatno pričekati najmanje godinu dana prije nego što se vjenča, rekao je Miller za NBC News.