Naslovnica Istaknuti članci Noćenje u prozirnim kupolama na Japodskim otocima za nezaboravan odmor

Noćenje u prozirnim kupolama na Japodskim otocima za nezaboravan odmor

Kupola ima i mini terasu, sakrivena je od znatiželjnih pogleda i kreira romantičnu atmosferu sa žuborom smaragdne ljepotice Une u pozadini

98

U Račiću pored Bihaća nalazi se jedna od najpoznatijih krajiških turističkih destinacija – Japodski otoci. Ovj turistički centar smješten je na pet prekrasnih unskih otoka koje su povezane drvenim mostićima.

Pored preksrasne prirode i ukusne hrane Japodski otoci od ove sezone nude i nešto novo – nođenje u prozirnim kupolama koje će noćno promatranje zvijezda, ali i jutarnje buđenje učiniti još posebnijima.
Kupola ima i mini terasu, sakrivena je od znatiželjnih pogleda i kreira romantičnu atmosferu sa žuborom smaragdne ljepotice Une u pozadini.

turistički centar Japodski otoci sastoji se od uređenog parkinga, restorana ispod kojeg čujete šuštanje rijeke, beach bar i velik prostor za kampiranje. U skladu s prirodnom ravnotežom, svi su objekti pretežno drveni, a planiraju i rekonstrukciju japodskog naselja, onakva kakvo je nekad postojalo na ovim prostorima.

Japodski otoci predstavljaju kulturno-arheološko područje, smješteno u naselju Račić nadomak Bihaća, okruženi zelenilom i kraljicom rijeka – rijekom Unom.

Uz sve ljepote koje nude Japodski otoci, posebno oduševljenje i doživljaj stvara smještaj koji se tamo nudi. Kućica na drvetu koja će vas vratiti u djetinjstvo i bajke u kojima ste tada uživali. Osim nje, tu su pravi luksuzni drveni bungalovi koji će vam ostaviti prirodu i dodati komfor u vaš boravak, možete ponijeti i vlastiti šator, a od sad možete uživati i u prozirnim kupolama.