Naslovnica Istaknuti članci Poznati sarajevski ginekolog dr. Sanjin Deković pobijedio koronu

Poznati sarajevski ginekolog dr. Sanjin Deković pobijedio koronu

On je na svom Facebook profilu podijelio da je 2. aprila otpušten sa bolničkog liječenja na kućno, a za sve se zahvalio svojoj supruzi

345

Jedan od najomiljenijih sarajevskih ginekologa dr. Sanjin Deković nakon duge i teške borbe uspješno oporavlja se od koronavirusa. On je na svom Facebook profilu podijelio da je 2. aprila otpušten sa bolničkog liječenja na kućno.

Emotivno je zahvalio svojoj supruzi za nesebičnu podršku, ljubav i pažnju koju mu je pružala u životnoj borbi. 

Status dr. Dekovića prenosimo u cjelosti:

“Hvala Selma Kadić Deković! Mojoj predivnoj supruzi, heroini, koja je i sama prebolovala Koronu…Za mjesec najtežih dana u našem braku tokom borbe sa Covidom 19, za sve sate strepnje, za podršku iz minuta u minut, za najljepšu ljubavnu energiju, za stres u očekivanju informacija o meni,za besane noći u vrijeme naše najduže razdvojenosti dosada.. Za svu snagu koju je imala da izdrži u trenucima kada je izgledalo da će možda put u Vozu Života morati nastaviti sama.. Bilo je strašno, ali ipak 2. aprila anno domini 2021 je dočekala moj izlazak.. Ono što nažalost u borbi sa Koronom mnogi parovi i supružnici nisu, zbog čega smo duboko i iskreno tužni… VTNNSC. Volim Te Najviše Na Svijetu Cijelom! Volim te do kuće nebove! Beskrajno!”