Naslovnica Multimedija Video snimljen dronom u punoj kuglani oduševio milione ljudi

Video snimljen dronom u punoj kuglani oduševio milione ljudi

Filmaši zaslužni za snimku rekli su kako im je cilj bio ljude podsjetiti na lokalne firme poput kuglane Bryant Lake Bowl, koje su srce zajednica i kojima je potrebna podrška tokom pandemije koronavirusa

212

Video snimljen dronom u kuglani u Minnesoti niz je slavnih osoba i filmaša nazvalo nevjerojatnim.

Snimka naslovljena Right Up Our Alley u trajanju od nešto manje od 90 sekundi objavljena je 2. marta, a iza nje stoji Rally Studios. Dosad, milione ljudi ostavila je bez daha.

Video započinje vani, a zatim dron ulijeće u kuglanu Bryant Lake Bowl u Minneapolisu. Dron zatim leti oko kuglača i snima sve u jednom potezu, što je mnoge oduševilo.

Lee Unkrich, koji je režirao Pixarov animirani film Coco, rekao je da je to “jedna od najnevjerojatnijih stvari koje je ikad vidio”. “Čeljust mi je na podu”, napisao je na Twitteru uz snimku

Umjetnik koji je radio na vizualnim efektima za projekte poput Star Warsa, Star Treka i Marvela rekao je kako je to predivna inovacija, dok je redatelj filma Čuvari galaksije James Gunn scenu opisao kao nevjerojatnu. Osim toga, rekao je kako želi da se tvorci scene priključe postavi za snimanje trećeg nastavka Čuvara galaksije, koji bi se trebao snimati u Londonu kasnije ove godine.

I Elijah Wood bio je oduševljen scenom snimljenom u jednom kadru.

Iz studija kažu da im je trebalo 10-12 pokušaja te dva sata prije nego su uspjeli snimiti konačni rezultat. Zbog zujanja drona, zvuk su dodali u postprodukciji.

Neki su u snimci prepoznali i referencu na Velikog Lebowskog, već sad kultni film braće Coen.

Filmaši zaslužni za snimku rekli su kako im je cilj bio ljude podsjetiti na lokalne firme poput kuglane Bryant Lake Bowl, koje su srce zajednica i kojima je potrebna podrška tokom pandemije koronavirusa.