Naslovnica Lifestyle Zatražio razvod zbog supruginog straha od žohara

Zatražio razvod zbog supruginog straha od žohara

Mladi par u samo tri godine promijenio 18 kuća zbog jer žena ima ekstremnu fobiju od ovih insekata

40

Indijski mediji nedavno su izvijestili o bizarnom slučaju mladog para koji je u samo tri godine promijenio 18 kuća zbog suprugine ekstremne fobije od žohara.

Par u indijskom Bhopalu dugo se nadao da će pronaći kuću bez žohara, ali muž se sad sprema podnijeti papire za razvod, prenosi Oddity Central.

Suprug, koji radi kao softverski inženjer, postao je svjestan fobije svoje supruge – koja zapravo ima ime, katsaridaphobia – brzo nakon njihovog vjenčanja 2017. godine. Jednog je dana počela vrištati i pobjegla iz kuhinje te uplašila sve u kući. Tvrdila je kako je vidjela žohare i odbijala se vratiti u kuhinju te inzistirala na pronalasku novog doma.

Par se prvi put preselio 2018. godine, ali nije trebalo dugo da žena ponovo spazi žohare u novoj kući pa su se preselili ponovo. Navodno su se selili čak 18 puta, a mužu je zatim dodijalo.

Ženu je odveo kod nekoliko psihijatara, ali ona je navodno odbijala uzimati propisanu terapiju. Njezin ekstremni strah počeo je utjecati i na vezu para, a njihov brak sad je na rubu propasti.

Žena tvrdi da njezin suprug ne razumije problem i pokušava je proglasiti mentalno bolesnom, dok je njemu dosta selidbe i sprema se predati papire za razvod.